Известие

Collapse
No announcement yet.

Взех си една Ланчия Тезис :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
    Ми да ти кажа за сериозно наливане става въпрос ! Сега светна лампа фар тоест изгорял бил датчика за кантара на фаровете имам и още туй онуй ааа и гуми и взех нови обслужване 800 лв. та се оказва много свирепа инвестицията , но да бях наясно и харесвам тази лимузина и дано след като всичко и стане 6 да го задържи така за по-дълго
    Такава кола се купува само с аргумента "ИСКАМ", после какво-що като си наясно какво те чака си наливаш и това е - колкото излезе толкова. Ама някои си мислят "Глей ся ква извънземна кола ша си зема за 8 бона, а другите глупаци нека да си купуват S по 20" и после като наближи цената на S с ремонтите реват на умряло. Да не говорим, че както обичам да повтарям, с такива коли само с пари не става, трябва да си болен мозък с голям мерак. Пожелавам ти скоро да я закрепиш и после само джиткане.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ми да ти кажа за сериозно наливане става въпрос ! Сега светна лампа фар тоест изгорял бил датчика за кантара на фаровете имам и още туй онуй ааа и гуми и взех нови обслужване 800 лв. та се оказва много свирепа инвестицията , но да бях наясно и харесвам тази лимузина и дано след като всичко и стане 6 да го задържи така за по-дълго
      Погледни дали не са забравили да включат машниката за фаровете,като са ремонтирали кутията,би трябвало да се намира от дясно закачена на някой носач,обикновено горен
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Такава кола се купува само с аргумента "ИСКАМ", после какво-що като си наясно какво те чака си наливаш и това е - колкото излезе толкова. Ама някои си мислят "Глей ся ква извънземна кола ша си зема за 8 бона, а другите глупаци нека да си купуват S по 20" и после като наближи цената на S с ремонтите реват на умряло. Да не говорим, че както обичам да повтарям, с такива коли само с пари не става, трябва да си болен мозък с голям мерак. Пожелавам ти скоро да я закрепиш и после само джиткане.
        Благодаря ти
        Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Погледни дали не са забравили да включат машниката за фаровете,като са ремонтирали кутията,би трябвало да се намира от дясно закачена на някой носач,обикновено горен
        Ми да ти кажа веднага се върнах , но уви над задната дясна гума е този модул(кантар) и всичко си му беше закачено знам ли сигурно си му е дошло времето !
        П.С. Дано да е той виновен , защото утре ще мина да го взема и се надявам да се оправи
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Благодаря ти

Ми да ти кажа веднага се върнах , но уви над задната дясна гума е този модул(кантар) и всичко си му беше закачено знам ли сигурно си му е дошло времето !
          П.С. Дано да е той виновен , защото утре ще мина да го взема и се надявам да се оправи
          Аааа ти си сменяш без да е установен проблема

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Обикновено са 2 модула - отпред и отзад.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              Обикновено са 2 модула - отпред и отзад.
              Да на предно ляво и задно дясно колело

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Да на предно ляво и задно дясно колело
                А сега де в Джемини провериха само отзад утре ще им кажа да видят и предния модул

Comment

Оказа се че наистина отпред с буксата е проблема ! Благодаря ви колеги спестих пари, време и нерви сега всичко е ток

Comment

Working...
                  X